Oameni

Troc

Inocența mea nesfârșită mi-a permis să scriu aici, să șterg, să citesc, complet nesimțitoare la instrumentele de lucru. Astăzi mi-am pierdut(doar parțial) inocența și am descoperit lucruri noi care mi-au stârnit curiozitatea. Pornesc de la premisa că ce văd eu pe blogul meu ar trebui să vedeți și voi pe blogul vostru. Așa că spuneți-mi și mie, în cuvinte simple și propoziții scurte, ce rost au „legăturile” și cum apar ele pe blogul meu. M-am întrebat dacă eu le fac să apară, voi faceți asta sau e pronia cerească. Mi-e drag să văd că am „legături” cu voi , dar nu știu ce semnificație au. Rugămintea mea e să mă scoateți din confuzie; aștept de la voi măcar un comentariu în care să mă lămuriți ( un comentariu adaptat pentru o persoană atehnică).

Îmi cer scuze că vă pierd timpul astfel și promit că mă revanșez: vă voi ghida într-o ședință de consiliere psihologică în care voi veți fi psihologul, iar eu pacientul vostru. Vă va ajuta să faceți o introspecție mai bună, să vă explicați unele comportamente ale voastre sau ale apropiaților. Dar azi nu mă simt pacient deloc, astfel că amânăm puțin ședința.

Vă mulțumesc.

Categorii:Oameni

10 răspunsuri »

  1. Legăturile… nici eu nu știu cum au apărut, dar le-am identific întotdeauna ca pe niște bucurii calde și liniștite. Pur și simplu am simțit ca e bine. E o comunicare senzorială, ori doar dorința de a nu fi singur.

    Și eu vă mulțumesc.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s