Oameni

Derapaj

A fost ceva electric între noi. O singură privire, plină de înțelesuri. Se întâmpla dimineața devreme: însoțea o doamnă bondoacă și durdulie și comparații femeiești si răutăcioase mi-au revelat că eu aș fi mai potrivită lângă el. M-am rușinat de gândurile mele necurate și am încercat să mi-l scot din minte, muncind frenetic și elaborând mental teorii moralicești și motivaționale. Dar una e voința și alta e putința. Nu numai că nu mi l-am scos din cap, dar fantezii păcătoase m-au chinuit diavolesc toată ziua.  Mi-l închipuiam gol, în toată splendoarea sa nudă, voiam să îl ating, să îl miros, să îl degust. Doar l-am ghicit dintr-o privire, de o perfecțiune nereală, potențial sursă de plăceri interzise. Simțurile amorțite mi s-au trezit, strigându-și nevoile și nemulțumirile. Ideea de proximitate fizică îmi dădea fiori reci pe șira spinării și energii fierbinți în stomac; știam deja că lucrurile nu se pot opri doar la o banală proximitate fizică. Ispita te face organizat și m-am trezit gândindu-mă că trebuie să nu se întâmple în văzul lumii, mai cu seamă că obișnuiesc să îmi popularizez principiile sănătoase în gura mare. M-am gândit că s-ar putea întâmpla în cabinet, cu ușa închisă, dar am putea fi surprinși în orice moment. M-am gândit la intimitatea căminului meu, la fotoliul mare și confortabil, la masa rezistentă din bucătărie. Exista pericolul întâlnirii cu vecinii pensionari, atenți la detalii, dar seara, la umbra întunericului, la ora știrilor, toate pisicile sunt negre. Am prins un curaj nebunesc și mi-am spus în apărarea mea că o viață am și vreau s-o trăiesc. Decizia spre păcat a fost asumată și, plecând de la serviciu, am intrat în cofetărie și mi-am cumpărat eclerul care mi-a tulburat mințile toată ziua.

 

Categorii:Oameni

9 răspunsuri »

  1. Zilnic se produc derapaje de acest gen, chiar daca nu e alunecus, iar unele tentatii ale inimii „înselatoare” sunt irezistibile învingând ratiunea, îmbatata de dorinta sufleteasca, cedând tentatiei fortei firesti „pacatuind” ! Superba si simpatica postare ! 🙂 )))
    O saptamâna faina, draga adolescentarebela !

    Apreciat de 1 persoană

    • O zi frumoasă si ție! Adevarul e că iarna pun 2 kg pe mine și spre primavara ma ostenesc sa le dau jos. Anunt pe toata lumea că „tinem regim”, să nu fie rost de vreo tentație în jurul meu; nu fac față tentațiilor. Astfel ca mănânc salate și gratar si visez ciocolata și frisca. Mai des decât e permis, imi transform visele în realitate.🙄

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s