Dragoste

Măgarul

„Vino repede, să vezi un măgăruș!” Așa am fost trezită dis de dimineață, din somnul care îmi place cel mai mult, cel de pe la ora șase și jumătate. Poate nu am apucat să vă spun că măgarii sunt animalele mele preferate, astfel încât, cu un singur ochi deschis și cu genunchii tremurând, am sărit din pat, să văd măgărușul plimbându-se în parcul din fața blocului. Cu naivitatea somnului de dimineață am avut chiar și un gând de copil: poate că măgărușul s-a pierdut și îl voi lua eu. Am căutat din priviri măgărușul plimbându-se prin parc și am dat cu ochii de el, chiar lângă mine, râzând fericit că, a nu știu câta oară, m-a păcălit de 1 aprilie.

Categorii:Dragoste, Oameni

15 răspunsuri »

  1. Sa vezi, când vor aparea caii,(Apocaliptici) galopând prin lume, ce buimaca vei fi, nu numai tu, ci toti cei 7 miliarde de locuitori ai Terrei. 🙂

    Apreciază

  2. 😂😂😂
    Nu mai stiu oamenii sa se bucure de 1 aprilie, imi spunea chiar azi un taximetrist care, venit sa-i cumpere flori nevestei de ziua ei si vazand ca dupa o jumatate de ora eram în același loc si, probabil cu o privire disperata pe fata, mi-a spus ca mă duce unde vreau dacă îl las sa-i duca înainte florile soției. Când am ajuns la destinație l-am întrebat cât mă costa cursa. Dacă vreți sa îmi dați ceva bine, dacă nu, nu, ca eu nu v-am pus ceasul mi-a zâmbit el. I-Am mulțumit și i-am dat ceva mai mult decât era cursa, simtind brusc cum ziua mea se face mai buna.
    Tu m-ai făcut sa rad de-a binelea!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s