Oameni

Eu și aura energetică

Mereu m-am gândit că, dacă e să am o aură energetică, trebuie să fie portocalie. A trebuit să mă întâlnesc în hipermarket cu femeia cu capacități extrasenzoriale care să îmi demonteze convingerea cu privire la aura mea portocalie. Întâi m-a fixat cu privirea, în raionul de legume și fructe, făcându-mă să mă întreb dacă mi-am luat tricoul pe dos sau dacă ne cunoaștem și (deși am memoria chipurilor), nu îmi amintesc de ea. Nu mă simțeam confortabil și m-am liniștit când a venit țință spre mine; înseamnă că ne cunoaștem totuși și memoria mea dă rateuri. Nu ne cunoșteam: femeia a venit țintă spre mine să mă felicite pentru aura mea, cum rar întâlnești. După primul moment necesar să înțeleg fraza, a urmat un al doilea moment în care eu, cu egoul umflat de plăcere, am mulțumit pentru compliment. Era un compliment, nu? Ba, mai mult, am întrebat-o pe doamna cu capacităti extrasenzoriale dacă aura mea e portocalie. Nuuu, e verde deschis, foarte rar întâlnit. Nu mă vedea convinsă ( am trăit până acum cu o aură portocalie) și s-a oferit să mi-o arate și mie printr-un exercițiu ușor. Am privit, după indicații, fără să clipesc în centrul palmei mele pusă pe un fond alb, și după un timp, ochiul meu a început să vadă un contur al palmei, de culoare verde suav. Să de-a naiba, în ce eroare am trăit cu aura portocalie, când ea e într-adevăr verde! I-am mulțumit femeii că m-a scos din beznă și mi-am continuat piața cu un nou elan, conform cu noua lungime de undă corespunzătoare verdelui. Am ajuns acasă și am constatat că mi-am încuiat regulamentar ușa dar mi-am uitat cheile în broască: ce bine, nu mai e nevoie să le caut prin geantă! Parcă începusem sa mă obișnuiesc cu aura verde: te face să vezi lumea în nuanțe optimiste. Așa că dacă vedeți o aură verde suav, raritate a aurelor energetice, puteți fi siguri că sunt eu, între școala fiică-mii, joburi, piețe sau pedalat cu bicicleta în parc.

PS. Exercițiul cu palma, dacă îl faceți corect, concentrând privirea fără să clipiți, vă poate dezvălui și vouă un contur de o anumită culoare: aura voastră energetică. Sau, dacă vreți, o iluzie optică, dată de obosirea cristalinului, lentila principală a ochiului, și de inerția unei imagini pe retină, ca atunci când privești mult timp un obiect luminos, imaginea rămânând și după ce închizi ochii.

Categorii:Oameni, Social

23 de răspunsuri »

  1. Nu ştiu dacă sînt colorate, dar sîntem înconjuraţi de energie.Nu ştiu dacă putem vedea energiile înconjurătoare, dar le putem simţi.Le percepem, nu ştiu cu ce simţuri, dar simţim ce se întîmplă în jurul nostru şi cu noi înşine.
    Faptul că tu eşti verde suav nu poate decît să ne bucure.Eşti primăvară.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Simpatice stiintele oculte, însa conduc spre eroare mintile si sufletele celor ce le practica si se încred în aceste fenomene metafizice. Aristotel stia ce zice în urma cu mai bine de doua milenii… 🙂
    O noapte superba, draga adolescentarebela !

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s