Oameni

Femeie, ești perfectă

Cât de puțin îi trebuie unei femei pentru a atinge perfecțiunea! Nu trebuie decât să fie deșteaptă și proastă în același timp, cuminte și deșuchiată, slabă fotomodel, dar cu moliciuni ademenitoare, o stea Michelin cel puțin, să gătească à la mama acasă și sushi, fese braziliene, sâni de adolescentă, coapse fierbinți, picioruș micuț, mijloc de viespe, sex catifelat, amazoană supusă, zâmbet enigmatic de giocondă care știe totul sau nu știe nimic. Matematici superioare, doctorat în fizică, fragilitate, încăpățânare, timiditate de pension, forța de a muta munții din loc, convingerea că infinitul e vertical pentru că ea l-a ridicat în picioare. Maternitate, copii mulți și frumoși, și din nou, coapse fierbinți, matematici superioare, sex catifelat, o stea Michelin sau poate două, sushi și ca la mama, cu ceapă călită și usturoi, păr proaspăt spălat, mirosind a lavandă. Amazoană supusă, mers regulamentar la slujba de duminică, deșteaptă și proastă în același timp. Fese braziliene, adevăr și minciună, relativitatea universului și a chirurgiei estetice. Ce puțin îi trebuie unei femei să atingă perfecțiunea! Bineînțeles, femeia are la dispoziție perfecțiunea prin simplul fapt că există, egală întotdeauna cu sine însăși. Aceasta este cea mai simplă metodă de a atinge perfecțiunea, și n-o vei întâlni foarte des în realitatea curentă, pentru că femeii nu-i plac lucrurile simple și la-ndemână, ci ce se-arată simplu va deveni complicat, iar ce va fi cale dreaptă va deveni drum ocolit. Pentru că vezi tu, perfecțiunea nu are niciun haz, dacă nu te chinui un pic pentru ea.

Femeie, ești perfectă, și azi e ziua ta. Și mâine, și poimâine….

Categorii:Oameni

Etichetat ca:

30 de răspunsuri »

 1. Nu egzista* femeie perfecta asa cum nu s’exista* nici barbat perfect, cu exceptia Fiului omului, Hristos, si, doar uniti în El, barbatul & femeia, pot deveni Oameni adevarati, originali, creatori de valori vitale, nepieritoare, AAAE.

  „Cine zice că rămâne în El trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.”

  O seara minunata, magica, binecuvântata, alaturi de toti cei apropiati drag Adolescentrebel !

  Apreciat de 1 persoană

 2. M-am apucat şi am cercetat toate lucrurile* cu gând să înţeleg, să adâncesc şi să caut înţelepciunea şi rostul lucrurilor şi să pricep nebunia răutăţii şi rătăcirea prostiei.
  Şi am găsit că mai amară decât moartea este femeia a cărei inimă este o cursă şi un laţ şi ale cărei mâini sunt nişte lanţuri; cel plăcut lui Dumnezeu scapă de ea, dar cel păcătos este prins de ea.
  Iată ce am găsit, zice Eclesiastul, cercetând lucrurile unul câte unul, ca să le pătrund rostul; iată ce-mi caută şi acum sufletul şi n-am găsit. Din o mie am găsit un om, dar o femeie n-am găsit în toate acestea.
  Numai iată ce am găsit: că Dumnezeu a făcut pe oameni fără prihană, dar ei umblă cu multe şiretenii. – Eclesiastul 7 –

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s