Oameni

Sunt un adolescent rebel și mă iubește femeile

Blogosferă, fii atentă: Adolescent rebel este într-un vârf de popularitate. Chiar dacă traficul pe blog este destul de jenant, căsuța mea poștală și electronică dă pe dinafară. Mă iubește lumea, asta e. Mesajele de adorație se strâng cu grămada (în spam, evident) și, ca o vedetă cu prea mulți fani, sunt obligată să le citesc pe sărite, din pricina numărului mare al adoratorilor. Jumătate din mesajele primite sunt de la fete care îmi cer o întâlnire. Cred că mă vor în carne și oase, să îmi palpeze corpul fizic, să mă miroasă și să mă audă. Cealaltă jumătate de mesaje insistă să-mi vândă oxacilină și nu mă pot abține să gândesc că antibioterapia ar putea fi în strânsă legătură cu întâlnirile fanelor mele. O întâlnire (cerută cu mult sârg) necesită tratament cu oxacilină (înainte? după?), judecând după conținutul căsuței poștale. Ultimul mesaj adorator m-a umplut de admirație: Tania mi-a trimis și o poză nud și mi-a promis că, în cel mai scurt timp, mă scapă de virginitate. Tot demersul bietei fete m-a făcut să-mi amintesc de o cunoștință care mi-a dat telefonul să-i văd pozele cu labradorul ei. Am glisat cu degetul pe ecran până când în locul labradorului au apărut poze cu doamna cu pricina, goală pușcă și în diverse ipostaze. Mi-a crescut brusc interesul și am continuat să glisez până m-am plictisit: pozele nud erau nesfârșite, pentru că doamna obișnuia să-i trimită soțului, atunci când nu erau împreună, câte o poză nebunatică. Din punctul meu de vedere, dar nu i-am spus și ei, prezența hainelor îmbunătățea mult situația, iar absența lor făcea ca libidoul orișicui să tindă către zero. Un aer de morsă ieșită la soare se distingea în fiecare fotografie, iar diverse detalii anatomice masacrau orice urmă de armonie a formelor. Revenind la Tania, tânără și destul de drăguță, m-am întrebat ce-i face pe oameni să-și dorească să fie vizibili în ipostaze care nu-i avantajează. Și Tania ar fi fost avantajată de niște haine și, ca un om care a văzut mii de nudități (prin prisma meseriei mai ales) pot spune în cunoștință de cauză că ce este acoperit este mai frumos, mai misterios, mai sexi decât ce este descoperit.

În concluzie, Adolescent rebel este în vârf de popularitate. „Mă iubește femeile, e moarte după mine” și vor să mă scape de povara virginității, sub aripa preventiv-terapeutică a oxacilinei. Așa merge acum? Că pe vremea mea…

Categorii:Oameni, Social

Etichetat ca:

6 răspunsuri »

  1. Gânduri păcătoase în Vinerea Mare, păi se poate?! De Tania zic, firește. Să ne păzească Cerul de propunerile sale dezbrăcate de inhibiții. Uite, domle, ce înțeleg unele prin rebeliune. Nu, că așa ceva… :))

    Apreciat de 1 persoană

  2. Am avut si eu o perioada de quasi iubire profunda de muieri despuiate, dar probabil au aflat ca am imbatrinit. Au ramas doar cei care incearca sa-mi ofere multi bani, veniti din Africa. Le-am spus ca nu pot lua din Africa, e un continent atit de sarac.

    Doar pe facebook mai am cereri de prietenie, nu numai de la dame, dar mai ales de la un aeroport, de la un spital de copii, de la un oras. Cum o fi sa fii prieten cu un oras? Sa zici, da-mi voie sa-ti prezint prietenul meu, orasul X.

    P.S Pe facebookul meu incerc sa-mi prezint doar imagini care ma avantajeaza, din pacate gasesc tot mai putine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s