Oameni

Țineți-vă după mine!

Ca orice săgetător autentic, nu pot să-mi încep cum se cuvine anul dacă nu iau în calcul și ce îmi rezervă astrele. Mare mi-a fost bucuria să aflu, consultându-mi horoscopul, că anul acesta este excepțional pentru săgetător sub toate aspectele, bani, dragoste, carieră și sănătate, Jupiter fiind responsabil de toate. Altfel spus, pe scurt, anul acesta dudui ca un motor nemțesc și rup toate barierele. E adevărat că spun astrele că o să-mi pierd slujba, cu mare scandal și chemări în instanță, dar asta nu e vreo problemă că îmi încep propria afacere, care nu va merge oricum, dar se cheamă că sunt antreprenor. Mai spun astrele că prin februarie-martie divorțez sau mă arunc într-o relație extraconjugală care îmi va zgudui existența. Nici o problemă: astrele spun că mă voi distra grozav. Sănătatea e admirabilă, doar în iunie-august voi avea probleme cu sistemul endocrin, digestiv și nervos dar, dacă nu mor, termin cu bine anul și doar în anul următor voi avea probleme serioase. Banii sunt de asemenea la cote maxime, cu condiția să fac investiții inteligente, ceea ce e imposibil pentru că mi-am pierdut slujba și am devenit un antreprenor muritor de foame și bărbată-miu mă urăște pentru că l-am înșelat/am divorțat, promițându-mi că nici de un pachet de țigări nu mai văd de la el. El e un capricorn conservator și  pedant: nu are hazul săgetătorului  și îl văd în stare să lase biata adulterină în bătaia vântului. Dar totuși, nu știu cum, destinul îmi va întinde mâna și voi scăpa cu bine de grelele încercări bănești. Cam atât despre anul ce mă așteaptă, cel mai bun din ultimii doisprezece ani pentru săgetători, răsfățații zodiacului. Acum se pune întrebarea dacă noi săgetătorii suntem în anul cel mai bun în care ne pierdem slujba, divorțăm, aproape că murim și trăim la limita subzistenței, atunci voi, celelalte semne zodiacale, cum vă petreceți anul astral? Nici o grijă: țineți-vă după mine!

Categorii:Oameni

27 de răspunsuri »

  1. Esti fenomenala, Femeie ! 🙂 )))
    Pe mine tare ma amuza astia cu cititul stelelor, iar uneori chiar le citesc praful (de stele)si cenusa neagra din care si-au facut cerneala, însa da bine pe TELE vizor, si prinde la publicul încrezator, iar ei se distreaza si traiesc bine pe seama crezului lor.
    O afacere în plina desfasurare si (ex)pansiune la nivel planetar, care aduce mari beneficii cititorilor cerului si pagube în bugetul pamântenilor.
    O seara magica, binecuvântata de Domnul, draga Rebela !

    Apreciat de 1 persoană

    • Și pe mine mă amuză cititul în stele, dar știu persoane care acordă o mare importanță horoscopului. Fiecare are libertate să creadă în ce i se potrivește. Uneori, totuși, simt că am o zi proastă, încă de când mă trezecs dimineața: apăi ziua aia se dovedește mai mereu că e proastă. Că-mi fac singură ziua proastă sau că o fi Jupitet… nu știu.

      Apreciază

  2. Și totuși, dacă astrele sunt un fel de hartă, după care ne-am putea orienta, alegând direcțiile favorabile, și evitând gropile din drum ? Cred că, aidoma tuturor domeniilor cunoașterii, astrologia a căzut în derizoriu tocmai datorită pseudocunoașterii ei, cunoașterea acesteia nefiind facilă și nici la îndemână de împărtășit necunocătorilor…Ca o paranteză, și magii care au vestit venirea lui Iisus erau astrologi…

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu pot să știu dacă astrele ne influențează sau nu… Certitudinea ar fi că luna, care e la doi pași, îmi dă insomnii, atunci când e plină. Aveam o colegă ce se tundea, își tăia unghiile și, în general făcea cam toate activitățile în funcție de astre. Nu am văzut o diferență majoră față de noi, ce ne tăiam unghiile când creșteau, dar ea se simțea bine.

      Apreciază

      • Nici eu nu știu mare lucru dar ceea ce știu este faptul că tot ceea ce există este într-o permanentă legătură…Cred că este greșit să spunem că astrele ne influențează, optând, mai degrabă pentru ideea că toate se întâmplă în paralel, după aceleași reguli, universale, astrele putând fi (pe baza unei anumite cunoașteri) utilizate de noi pe post de ,„hartă” ,cum am mai spus,,,Dacă te intereseaza (și nu știi) ceva despre „activități” și fazele lunii, poți proba ceea ce știu eu, adică să faci ceea ce dorești să crească sau să se întâmple mai rapid, de la luna nouă la luna plină, și să faci ceea ce dorești să descrească sau să încetinească, de la luna plină la luna nouă…Ca o paranteză, diferențele dintre starea de sănătate a oamenilor, în funcție de comportamentul lor, se simte mai mult după o anumită vârstă…

        Apreciază

    • @00.
      Kabbalah si stiintele oculte, magia si vrajitoria, nu sunt pentru oricine, iar unii (îndrazneti) plini de mândrie si îngânfare, fara frica de Dumnezei si fara rusine de societatea umana, care s-au aventurat prea departe, spre extremele cunoasterii ezoterice, (ducând masele credule „turmele” însetate si înfometate ale Terrei, mereu spre abatoarele prostiilor religioase) au pierdut pariul cu viata ! Dorind sa cunoasca viitorul, considerându-se profeti, ghicitorsi si „cititori” în stele verzi”, înaltându-si EGO-ul pâna la scaunul de domnie a lui Dumnezeu, au cazut din cer, pierzând definitiv si atemporal, cea de-a doa mare sansa a eliberarii Sufletului, oferita de Dumnezeu Tatal, prin sacrificiul Fiului Sau si al omului, Hristos Isus, tuturor celor ce au ramas în limitele ascultarii Cuvântului Sau,urmându-L pe Cel Întâi nascut din EL.

      Apreciază

      • Comentariul tău este foarte confuz (nici nu înțeleg dacă ești pro sau contra religiilor)…
        Indiferent de situație, părerea mea este că „cunoașterea” nu poate face nici un rău („Cunoaște adevărul, și el te va mântui” -„Cogito, ergo sum”)…Doar ignoranța și minciuna poate face rău, sfatul meu pentru tine fiind acela de a cerceta tot ceea ce afli, inclusiv sursa a ceea ce afli, căci expresia „Crede și nu cerceta” au inventat-o popii, motto-ul vremurilor de azi fiind, după mine, și nu numai după mine, „Nu crede nimic, până nu cercetezi”…Spor la cercetare!

        Apreciază

      • Subscriem, cu toata dragostea, celor mentionate de tine, si îti multumim sincer, din toata inima, pentru onoarea de a ne raspunde provocarii. Apreciem si stimam, pe oricine îsi testeaza IQ-ul cu noi, si chiar este una dintre placerile noastre, sa „duelam” cu adversarii, reali ori virtuali, ceresti sau pamântesti, muritori de rând sau umbre ale Locuintei mortii, deoarece detinem arma paradoxala necunoscuta de omul muritor, iar aceasta este LUMINA DIVINA, care, ne-a fost oferita în urma cu doua milenii, pentru a ne confrunta cu stelele si luna de pe cerul întunecat al inconstientei gândirii mintiilor înselate si deviate de la Adevarul Absolut, Atemporal, eliberator de sub blestemul mortii si al Locuintei umbrelor ei întunecate, care sperie si dispera omul de rând îndoctrinat si înselat de „sarpele cel vechi” prin tehnici simbolice de falsificare si conspiratii draconice, sângeroase, tainic tinute ascunse de milenii, de catre „omul faradelegii, „Antichrist”, fiul pierzarii, al carui scop, înca de la începuturile creatiei primului om rational-sentimental, se lupta împotriva creatorului sau, vrând sa se faca de-o potriva cu EL, constientizând, totusi, ca sansele lui sunt, un infinit PUNCT ZERO (00) cu o valoare NULA, oricâti de multi s-ar strânge în spatele si/sau fata lui ! 🙂 )))
        Sa fii iubit de Tatal nostru „00”, oricine ai fi. PUNCT ! 🙂

        Apreciază

Lasă un comentariu