Social

Niște cercetători britanici

Sigur că dacă nu aș fi făcut propriul meu studiu, niște cercetători britanici ar fi demonstrat că un mic hipopotam alb din Slobozia (https://adolescentrebelcom.wordpress.com/2020/11/29/un-pui-de-hipopotam-alb-a-fost-gasit-intr-un-helesteu-din-slobozia/) ar aduce un plus de vizitatori, sau, cu alte cuvinte, titlul este important în a atrage atenția curioșilor. Creșterea de trafic este neglijabilă (4%), în condițiile în care lotul pe care s-a făcut studiul este mititel și omogen. În plus, s-au înregistrat câteva căutări necunoscute, pe termeni de căutare. Cercetătorii britanici ar fi de acord cu mine că tehnicile de optimizare pentru motoarele de căutare nu sunt vorbe în vânt, iar eu aș fi fericită să vă împărtășesc din noile mele cunoștințe, preluate de pe bloguri de specialitate. Singura concluzie certă este că toată lumea vorbește despre SEO, dar puțini înțeleg despre ce e vorba, iar dintre cei puțini sunt doar câțiva care vor să facă lumină în întunericul blogerului de rând. Din păcate, nu vă pot împărtăși nimic, pentru că la mine e tot întuneric, în ciuda interesului meu pentru cuvinte-cheie, taguri și categorii. Ce am înțeles și am reținut este că originalitatea conținutului contează și că articolele lipsite de un conținut nou sunt, într-un fel sau altul, penalizate de google. Nici eu, nici cercetătorii britanici nu am descoperit roata, apa caldă sau metodele SEO de îmbunătățire a traficului, astfel încât micul meu studiu pe un lot nereprezentativ și nerandomizat este complet inutil. Pentru compensarea slabelor rezultate ale studiului meu, cercetătorii britanici au dovedit că bărbații stresați sunt atrași de femei corpolente sau că merele și berea sunt mai agresive pentru dantură ca băuturile carbogazoase. De asemenea, găinile sunt mai deștepte ca bebelușii, știind să „numere” obiectele din câmpul vizual imediat după eclozare, în timp ce copiii trebuie să învețe acest lucru.

11 răspunsuri »

  1. Deocamdata, gaurile negre pAr mai puternice decât stellElle alb-scânteietoare-stralucitoare, însa aparentele bidiMensioNale sunt extrem de volatile si înselatoare.
    Un Weekend magnific, binecuvântat si Luminat de AAAE, drag ADOLESCENTREBEL !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Eu am constatat (probabil ca am stofa de savant britanic sau macar scotian) ca atunci cand comentez pe blogul tau, imi creste traficul pe blogul meu cu 1%. Prin urmare daca as comenta pe 100 de bloguri ca al tau mi-ar creste traficul cu 100%. Problema este unde mai gasesc eu 100 de bloguri ca al tau? Ideea este ca pana sa ajungi la un punct critic (threshold) de la care sa devina valabile tehnicile SEO, ai nevoie sa atragi manual atentia altora comentand si activand prin alte locuri populate. Inainte de acel prag critic SEO este totalmente irelevant.

    Apreciază

Lasă un comentariu